VERZENDTERMIJN

Moment van bestellen.

Maandag t/m vrijdag vóór 15:00 uur.

Maandag t/m vrijdag na 15:00 uur.

Zaterdag of Zondag.

Eerste (verwachte) bezorgmoment.

De volgende dag.

Twee dagen na besteldatum.

Dinsdag.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Nadat uw bestelling is geplaatst gaan wij hiermee direct aan de slag om deze vervolgens zorgvuldig in te pakken. Uw producten worden verpakt in stevige en kwalitatieve goede dozen die opgevuld worden met verscheidene soorten opvulling. (afhankelijk van uw product) Dit doen wij om te garanderen dat uw producten goed bij u afgeleverd worden.

Wanneer uw pakket klaar staat voor verzending ontvangt u van ons een e-mail met hierin alle verzendinformatie en de verwachte bezorgtijd. Uiteraard wordt de volledige verzending gemonitord tot u uw bestelling in goede orde heeft ontvangen.

TARIEVEN

Brievenbuspakket binnen Nederland €4,95,-

Binnen Nederland Postpakket = €6,95,-

Binnen Nederland verzekerd verstuurd (> €1000 tot €5500,-) = €8,95,-

Verzendkosten naar België = €9.95,-

Overige landen dan Nederland & België = Op aanvraag

HERROEPINGSRECHT EN RETOURNEREN

U heeft het recht uw online bestelde bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren, zonder opgave van reden.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag gecrediteerd inclusief eventuele verzendkosten.
De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. U bent zelf verantwoordelijk voor de wijze van (verzekerde) verzending en het zorgvuldig verpakken van de artikelen.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Re-Own geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen via info@re-own.nl of via onze klantenservice. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

WAT MAG U MET HET PRODUCT DOEN TIJDENS DE BEDENKTIJD?

U moet het product kunnen beoordelen om na te gaan of u het wilt houden. U mag de verpakking openmaken om het product te bekijken, mits u dit netjes doet. U mag het product niet daadwerkelijk gebruiken als u nog niet weet of u het product houdt. De verkoper mag een vergoeding vragen als na retourzending blijkt dat u iets met het product hebt gedaan dat niet nodig was om het te kunnen beoordelen. Deze waardevermindering wordt altijd aan u kenbaar gemaakt.