Ben je uitgekeken op je oude apparatuur en is het tijd voor iets nieuws? Bij ons kun je apparatuur inruilen en hiervoor een nieuw product aanschaffen. Je kunt natuurlijk ook je apparatuur verkopen aan ons zonder iets nieuws te kopen.

Je oude apparatuur inruilen of verkopen?

Hoe werkt het?

Stap 1

Vul ons formulier in en je ontvangt een prijsvoorstel met een indicatie per mail.

Stap 2

Ga je akkoord? Maak dan met ons een afspraak op kantoor, of verstuur je items naar ons toe.

Stap 3

Na controle doen wij een definitieve waarde bepalen.

Stap 4

Je kunt bij ons de inruilwaarde inwisselen en verrekenen voor een ander product wat wij aanbieden op onze webshop. Easy toch?

Wat wil je met ons ruilen?

Bedankt voor het invullen van het formulier, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Voordelen van inruilen.

✅ Je betaald minder voor het item wat je graag bij ons wilt kopen.

✅ Veilig en vertrouwd inruilen zonder vreemde mensen bij je aan de deur te hebben.

✅ Duurzaam inruilen is goed voor het milieu.

✅ Je bent weer up to date met je nieuwe items.

Duurzaam bezig zijn bij Re-Own.

Wist je dat je door het inruilen van je oude apparatuur hartstikke groen bezig bent voor het milieu ? Re-Own richt zich op een groene toekomst en een duurzame planeet. Daarom geven wij onze items graag een nieuwe kans.

Inruilproces.

Alle apparatuur die aan ons worden aangeboden worden bij het inruilen goed nagelopen en getest op werking en compleetheid. Tevens worden al onze items ook van te voren gecontroleerd op diefstal. Dit doen wij aan de hand van de identieke serienummers. Nadat wij de items hebben gecontroleerd en hebben getest komt er standaard 1 maand garantie op uw item.

Registratieplicht tweedehands goederen.

Wij registreren elke aankoop van tweedehands goederen. Toon altijd uw rijbewijs, ID-kaart of paspoort. Waarom vragen wij uw naam en adres? Als opkoper van tweedehands goederen zijn wij wettelijk verplicht elke aankoop te registreren in een inkoopregister. Daarin noteren we ook de naam, het adres en de woonplaats van degene die iets tweedehands bij ons aanbiedt. Zo voorkomen we dat dieven gestolen goederen aanbieden en dat we ongewild diefstal in stand houden. Wij behandelen uw gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over het inruilen van items.

Algemene inruil voorwaarden

  • Onze items worden bij inruil gecontroleerd en geregistreerd in het Digitaal Opkopers Register om heling tegen te gaan. Bij het inruilen kunnen wij vragen naar je legitimatiebewijs (wettelijk verplicht).

  • Onze online taxaties worden gebaseerd op een volledig werkend en compleet product. Het ontbreken van toebehoren of schade aan cruciale onderdelen kan de inruilprijs na definitieve controle lager doen uitkomen.