Betaalmethoden

iDeal

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Tenminste 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen geniet. Consumenten maken geld over vanaf hun eigen rekening, via het online bankproduct van hun eigen bank. Dit garandeert een succesvolle betaling. De bank van de klant garandeert verder de veiligheid van de transactie.

Bancontact

Bancontact is een betaalschema, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash, dat de Belgische marktleider is op het gebied van elektronische betalingen. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen. Deze betalingen kunnen gebeuren via debetkaarten.

Bankoverchrijving

Uiteraard is het mogelijk om het bedrag handmatig over te maken op de rekening van Re-Own. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Houdt u rekening met een verwerkingstijd van 1-2 werkdagen alvorens de betaling is bijgeschreven op de rekening van Re-Own.