Het verhaal van Re-Own

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf vol met ambities.

Mogen wij ons even voorstellen? Hoi! wij zijn Re-Own (toffe naam, hè?) en zijn geboren op een zolderkamer, net zoals vele andere bedrijven die kleur geven aan het leven. En, net als onze grote broers, hebben we een flinke dosis ambitie om te groeien.

Wat zijn precies onze ambities?

Dat zit zo. We vinden het namelijk cool om jou kennis te laten maken met mooie hebbedingen, gadgets en innovatieve producten waarin we zijn gaan geloven. Door onze tomeloze passie voor kopen, verkopen en vooral ruilen kunnen wij onze items ook nog eens scherp aanbieden. Daarnaast proberen wij ook zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu door middel van deals te maken waarbij u uw (oude) gadgets of items kunt inruilen. Easy Toch?

Trouwens, Re-Own heeft inmiddels een neusje voor interessante en mooie producten gevonden. Zowel voor de particulier alsmede voor de ondernemer.

Onze missie?

Graag willen we de wereld én jouw veroveren met een aantal interessante gadgets en items.
Oké, nu nog met een bescheiden team en in een bescheiden assortiment, maar we beloven je dat we gaan groeien.

Mocht u verder nog wat willen weten? Dan staan we graag voor u klaar via onze klantenservice..

Klantgerichtheid

Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Ons team staat klaar om je te helpen bij elke stap van je winkelervaring, van het selecteren van het juiste product tot het bieden van uitstekende after-sales service.

Duurzaamheid

Door je items te ruilen of in te ruilen zijn wij gezamenlijk duurzaam bezig. Een 2de kans voor je product is een verademing voor het milieu.

Deskundigheid

Onze specialisten staan je graag te woord en denken met je mee.

WIJ STAAN VOOR EEN GROENERE PLANEET

DUURZAAM